Στοιχηματικό Χρηματιστήριο - Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Καλή σας ημέρα!!!

Υποχρεωτική η αλλαγή του "κουστουμιού" λόγω τεχνικών προβλημάτων... Ελπίζω να μην σας ενοχλεί το καινούργιο... αλλά εαν το θεωρείτε  κακόγουστο... δικό σας θέμα!!!

Eχω την αίσθηση πάντως πως οι περίφημες βαβουζέλες πρέπει να ενοχλούν και να αποσυντονίζουν τους ποδοσφαιριστές διότι δεν μπορώ διαφορετικά να εξηγήσω την αφλογιστία των επιθετικών. Δεν κουνιέται με τίποτα το δίχτυ και όποιος είχε την έμπνευση των άντερ πρέπει να πήγε  για τα καλά στο ταμείο. Μόνο ενα όβερ της Γερμανίας και τέρμα τα πολλά γκόλ. Πάντως νομίζω πως θα υπάρξουν ακόμα πιο απρόβλεπτες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες και κυρίως απο ομάδες που δεν τις πιάνει... το μάτι μας. Μια τέτοια ομάδα πιστεύω πως είναι και η Χιλή την οποία προσωπικά και θαυμάζω και ανεξάρτητα απο τις αυριανές δυσκολίες που σίγουρα θα συναντήσει απο το αουτσάιντερ Ονδούρα, την έχω ικανή να λυγίσει ακόμη και το μεγάλο φαβορί του ομίλου και όχι μόνο, Ισπανία.
Ισόπαλα έληξαν και τα ματς των 14,30 και 17,00 και όσοι τόλμησαν και πάλι να εμπνευστούν στο μοίρασμα  των βαθμών πήγανε στο ταμείο για είσπραξη. Επόμενη πρόκληση είναι στο ματς της Βραζιλίας με την Λαική Δημοκρατία της Κορέας (λέτε να το δούμε και αυτό?) και στο αυριανό πρώτο παιχνίδι της ημέρας μεταξύ της Ονδούρας με την Χιλή.

Για σήμερα ανέβηκαν στις στήλες τους τα μέχρι τώρα πονταρίσματα μου!!! Το απόγευμα θα υπάρξουν και άλλες επιλογές.

Diasim


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου