Τρίτη 6 Ιουλίου και ξεκινάω με τον...


Cash Money - 100 Euro Notes by viZZZual.com

χθεσινό απολογισμό των πονταρισμάτων μας. Αρχικά η τετράδα με τα ζητούμενα κόλλησε στα 2 με αποτέλεσμα να έχουμε απώλεια 100 ευρώ. Η Γιβάσκιλα στην Φινλανδία έπαιξε για πρώτη φορά πολύ καλό ποδόσφαιρο στην ισχνή έδρα της πετυχαίνοντας 4 γκολ επί της Ούλου με αποτέλεσμα να χαθεί το Χ2 που είχα επιλέξει. Κατά ενα γκολ λιγότερο τελείωσε και το Σουηδικό ματς της Έργκριτε με την Χάμαρμπι, με αποτέλεσμα η ισοπαλία του 3,30 να είναι η δεύτερη απώλεια σημείου στο δελτίο. Όμως στην συνέχεια η σοβαρή Μποέμιανς  κερδίζοντας εκτός την Γιού Σί Ντί με 0-2  στην Ιρλανδία μας δικαίωσε στην επιλογή μας και τα πονταρίσματα επάνω της πέρασαν, με αποτέλεσμα να πάρουμε το χαμένο 100άρικο του συστήματος αλλά και να προσθέσουμε στα ταμεία μας 75 ευρώ καθαρό κέρδος!!!

Πρώτος ημιτελικός σήμερα στο Μουντιάλ μεταξύ της Ουρουγουάης και της Ολλανδίας. Οι πάντες έχουν ανακηρύξει τους Ολλανδούς το μεγάλο φαβορί και πληρώνουν για την νίκη της μέχρι το 1,75 που το βρήκα στο ανταλλακτήριο. Ασφαλώς δεν αμφιβάλλω για την μέχρι τώρα πορεία της και μάλιστα με τα καλύτερα λόγια έχω μιλήσει για την ομάδα αλλά και για τον προπονητή. Όμως για σταθείτε ρε παιδιά... Ουρουγουάη είναι αυτή και όχι Ονδούρα ή Βόρ. Κορέα για να βρίσκω τον άσσο στο 6,50!!! Μιλάνε όλοι για τις απουσίες των Ουρουγουανών και δεν αντιλέγω. Όμως και οι αντικαταστάτες τους θα είναι τίποτα μπάζα? Δεν νομίζω...Άλλωστε η ίδια η στοιχηματική προιστορία μας έχει διδάξει πως τελικά τις περισσότερες φορές οι "ρεζέρβες" αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να αναρριχηθούν στην ενδεκάδα. Σίγουρα το ματς θα είναι πολύ κλειστό με τους Ουρουγουανούς να μην ρισκάρουν την άμυνα τους και η αιχμή του δόρατος τους να είναι οι ξαφνικές αντεπιθέσεις. Βεβαίως οι "ιπτάμενοι Ολλανδοί" έχουν συγκεκριμένο προσανατολισμό στο παιχνίδι τους, σκοράρουν αλλά έχω την εντύπωση πως αμυντικά έχουν κάποιους "βραχνάδες" και γενικότερα η επιθετική τριπλέτα των "σελέστε" θα τους δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Έχοντας λοιπόν αρκετά σοβαρά κέρδη στα ταμεία μου κρίνω πως θα είναι πολύ καλύτερα να ποντάρω 100 ευρώ κυνηγώντας την νίκη των Ουρουγουανών με 6,50 και ας το χάσω, παρά οτιδήποτε άλλο. Επίσης βλέπω και θα ποντάρω στο ημίχρονο να μπουν απο 0 εως 1 γκολ το πολύ. (Τελικά δεν ποντάρισα στο under 1,5 goal διότι το 1,25 που δίνουν οι εταιρείες είναι πολύ χαμηλό.)

Επίσης σήμερα έχουμε και πολύ special εκτιμήσεις και πονταρίσματα στην στήλη που σαρώνει στην κυριολεξία τα "ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ" και ασφαλώς θα το ξαναπώ και για μια ακόμη φορά και θα το λέω διαρκώς, πως όταν πριν απο 1 χρόνο μιλούσα για το Βόλεϋ στα site που έγραφα και τρίβανε τα μάτια τους αλλά και μάζευαν και κόσμο (εξαιρείται το Insports.gr) όλοι οι μεγαλοσχήμονες ψευτογκουρού της δεκάρας που ζήταγαν 1.500 ευρώ τον μήνα για να διαφημίζουν κάτι τριτοκοσμικές Βαλκανικές εταιρείες Μπούκ... τότε όλοι αυτοί ανθυπομηδιούσαν και...γέλαγαν!!! Α,ρε είναι μέχρι να σας πάρει ο κόσμος χαμπάρι τι παιχνίδι παίζεται με τα "αφεντικά" σας!!! Οσφυοκάμπτες, ψευτογκουρού των χιονισμένων βουνοκορφών, δήθεν ερασιτέχνες και  άριστοι γνώστες  ξεπουλημένων πρωταθλημάτων και ξενέρωτων λαών!!!

Ξεκαθαρίζω πως δεν τραβάω κανένα ζόρι για όποιον ενοχλείται απο τους χαρακτηρισμούς μου για όλα αυτά τα βρώμικα και άθλια site που λυμαίνονται τον παικτικό "τόπο". Ας μην ξαναμπεί στο blog μου απο αύριο!!! Κανένα πρόβλημα... Εγώ έτσι και αλλιώς...τα επενδύω και με τις γνώσεις μου τα φέρνω βόλτα και τα...τσιμπάω!!! Δεν παριστάνω τον προφεσόρο σαν κάτι μαλάκες που δίνουν ψευτοπρογνωστικά χωρίς να τα παίζουν γιατί είναι...καθοδηγούμενα!!!

Το κόβω γιατί έχω και άλλες εργασίες να κάνω!!!

Τα πονταρίσματα μου τα σημερινά θα τα βρείτε στις στήλες τους!!!


Diasim