Tετάρτη 23 Ιουνίου και με ικανοποιητικά κέρδη...

 
 συνεχίζουν την πορεία τους οι στήλες του blog μέσα σε ένα δύστροπο στοιχηματικό κλίμα για τον παίκτη γενικότερα. Έστρωσε πάρα πολύ το ματς της ημέρας, οι μονές επιλογές κερδοφορούν 100% ενώ τα Ακραία Στοιχηματικά Φαινόμενα κάνουν θραύση στην κυριολεξία. Χθες μάλιστα στην πρεμιέρα του PANAMERICANA WOMAN VOLLEY CUP πέρασαν οι 4 από τις 5 προτάσεις μου!!! Καιρός ήτανε εδώ που τα λέμε... να ευλογήσω και λίγο τα "γένια" μου διότι μόνο τα αρνητικά φρόντιζα να προβάλλω προκειμένου να μαθαίνω ακόμη περισσότερο από τα λάθη μου.

Χθες η Εθνική μας το πάλεψε αλλά δυστυχώς πλήρωσε την πολύ άσχημη παρουσία της στην πρεμιέρα με την Νοτ. Κορέα και έτσι επιστρέφει πίσω στα πάτρια εδάφη. Προσωπικά εμένα δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε σε γενικές γραμμές η Εθνική. Θα μπορούσε ασφαλώς να πετύχει και κάτι καλύτερο, έστω την πρόκριση της για πρώτη φορά στην επόμενη φάση... αλλά δεν πειράζει. Το θέμα είναι τώρα από εδώ και πέρα τι είδους πλάνα θα χαραχτούν για το μέλλον και με ποιόν καπετάνιο στο τιμόνι βέβαια. 

Για σήμερα ανέβηκαν τα μέχρι τώρα πονταρίσματα μου στις στήλες τους και θα τα ξαναπούμε μετά τις 7 το απόγευμα και πάλι!!!

Diasim

__________________________________________________________________________


 Banner


Ήξεραν κάτι οι Γκανέζοι;
Written by valuebet   
Tuesday, 22 June 2010 23:52


Κανονικά δεν πρέπει να σερβίρουν στον Μέσι σήμερα το βράδυ στην αποστολή της Αργεντινής. Δεν άξιζε ούτε μια μπριτζόλα όπως έπαιξε το κουβέρ του φτάνει.   Παρόλα αυτά η εθνική σώθηκε από πανωλεθρία και έδειξε κατώτερη της περίστασης. Δεν περίμενε ο σημαδεμένος να μας κερδίσει ο Ντιεγκίτο. Αλλά μήπως και αυτός περίμενε τέτοια χάλια από την Ελλάδα;. Τελικά καταφέραμε να δώσουμε την πρόκριση στους Κορεάτες και να αποκλείσουμε τους Νιγηριανούς.
Τα σημερινά ο σημαδεμένος θα τα πει δημόσια. Θέλω να μάθω αν οι Γκανέζοι ήξεραν κάτι παραπάνω όταν έστησαν την ισοπαλία με την Αυστραλία. Το ότι στήθηκε εκείνο το 1-1 είναι σίγουρο. Αυτό που θέλει να μάθει ο σημαδεμένος αν είχαν καμιά αβαντούλα ότι θα περάσουν. Όπως θα θυμάστε οι Γκανέζοι γνώριζαν ότι είχαν χάσει οι Γερμανοί και ότι στο σημερινό θα ήθελαν μόνο  νίκη. Το διπλό έπεσε στο 1.45 και πάει για το 1.40. Υπάρχει όμως και τρίτος δρόμος. Να μην πάνε οι Σέρβοι και να γίνει ένας περίεργος συνδυασμός που ευνοεί τις Γκάνα και Γερμανία. Χωρίς αφρικανούς στους 16 το Μουντιάλ θα είναι λίγο περίεργο εκτός και αν παιχτεί έργο νωρίτερα και δούνε πόρτα τα αμερικανάκια από τους Αλγερινούς.
Βλέπω Αγγλία βλέπω και ΗΠΑ στα ίσα και βλέπω και Γερμανία βλέπω και Σερβία. Αυτά στα ίσα και αγωνιστικά μιλάμε για μια τετράδα που θα δώσει πίσω τα χαμένα σε πολύ κόσμο. Που είναι όμως η μπλόφα αν έχει γίνει η δουλειά; Παίζω αρχικά την δυάδα της Αγγλίας με τις ΗΠΑ που δείχνει πιο σωστή με 5 μονάδες και μια τετράδα στα φαβορί για την διαφορά. Και αν περάσει θα κάνω μια κόντρα στο γερμανικό 1.40  που σαν τιμή δεν μου κάνει.
Στη Φινλανδία από τιμή λέει το Μαριέχαμν που έχει στρώσει και θέλει τους βαθμούς ενώ και το Ελσίνκι το έχει το ματς. Μιλάμε όμως για την χώρα της νόκια και τους γενικού σκότους που όλα επιτρέπονται και αν οι μονοπώλες έδιναν στοίχημα μόνο στην Φινλανδία θα είχαν payout 15%. Λέτε να τους έδωσα ιδέες; 
 
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Valuebet.gr