Πέμπτη 24 Ιουνίου και εχει ο καιρός γυρίσματα...

Καλή σας ημέρα!!!

Με εξαιρετικά κέρδη έκλεισε και η χθεσινή στοιχηματική μας ημέρα, καθώς πέρασε το διπλό της Μιλικόσκι με απόδοση 3,80... πέρασαν και πάλι τα 4 απο τα 5 πονταρίσματα στο PANAMERICANA WOMAN CUP VOLLEY... πέρασαν, πέρασαν πέρασαν!!!

Στις 30 Ιουνίου που θα κλείσει τον πρώτο του μήνα το blog θα κάνω  ταμείο σε όλες τις στήλες για να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά προκειμένου να αξιολογήσουμε τα πάντα!!! 
 
Ίσως γίνω και πάλι κουραστικός αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά στην περίπτωση του συγκεκριμένου επισκέπτη που ζεί απο την... μίρλα του και παχαίνει απο την ηλιθιότητα του και του απαντώ αμέσως. Ολα αυτά που μου γράφεις στο κατεβατό σου το μόνο που αποδεικνύουν είναι, το πόσο βλάξ αλλά και καλός πελάτης είσαι για τους μπούκ!!! Απορώ πως δεν σε έχουν βάλει ακόμη στο ανταλλακτήριο σαν "στοιχηματικό γεγονός". "Θα την πεί την βλακεία του σήμερα"? Υπέρ = 1,15 Κατά = 12,00. Και αν την πεί θα είναι under ή over 2,5 βλακείες? Φυσικά το οβερ δεν θα αξίζει γιατί θα δίνει μέχρι 1,35 κάτι σαν την Μπαρτσελόνα δηλαδή ή την Άλκμααρ στην Ολλανδία ή την Βέρντερ... 

Τι να σου πω δεν ξέρω... φίλε μου... Πάντως εγώ απο σήμερα θα σε ονοματίσω "ο βαβουζέλας" διότι με αυτό το μονότονο, κουραστικό ύφος σου, πραγματικά ρυπαίνεις τον χώρο σε σημείο να βουίζει μέχρι και το λαπ τοπ μου!!! ( Ε ρε... Τσουκαλά... ώρες ώρες κάτι ήξερες με το "άντε γειά" σου.)

Στην σημερινή στοιχηματική μας ημέρα αρχικά θεωρώ πως πρέπει να δείξουμε μια προσοχή στο παιχνίδι της Παραγουάης με την Νέα Ζηλανδία. Σαφώς και οι περίφημοι "αλμπιρόχας" είναι το φαβορί της συνάντησης και μπορώ να πω, πως και με την ισοπαλία μπορεί να βολεύονται αλλά σίγουρα το τρίποντο θα το κυνηγήσουν. Και θα το κάνουν για να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλο τους αλλά και για λόγους γοήτρου. Μην ξεχνάμε πως το ίδιο το κράτος της Παραγουάης βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, ίσως και στα πρόθυρα του ΔΝΤ και μια πρωτιά θα ήτανε μια καλή "ένεση" για την κοινωνία τους γενικότερα!!! Πάντως εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ σαν ομάδα , μετά την Χιλή βέβαια που εκτιμώ απεριόριστα!!!

Απο την άλλη οι "κάτασπροι "της Νέας Ζηλανδίας ότι δείξανε μέχρι τώρα... το δείξανε λόγω κακής εμφάνισης των αντιπάλων της. Σφιχτή ομάδα και ψιλοσκερπάνια αλλά και πάλι τι να πώ... Θεωρώ πάντως ότι θα γίνει ενα πολύ καλό ματς σε επίπεδο δυναμικής αλλά δεν το βλέπω να ανοίγει σε έκταση το σκόρ. Το 2 εαν σκάσει... θα είναι μεγάλη έκπληξη πάντως.

Τώρα για τους γαμπρούς τους Ιταλούς τι να πώ... μια ζωή με χινάρια κατόρθωναν έστω και στο παρά ένα να προκρίνονται και να φτάνουν μέχρι και στους τελικούς!!! Θυμηθείτε πάντως αυτό που θα σας πώ απο εμπειρία... Εαν η Ιταλοί περάσουν στον επόμενο γύρο με τα νόκ άουτ παιχνίδια τότε θα τους δούμε... μεταμορφωμένους προς το καλύτερο!!! Πάντα το έκανε αυτό η Ιταλία... πόρκα μιζέρια στην αρχή και μετά η τρέλλα της την έφτανε μέχρι να σηκώνει και το τρόπαιο. Δεν υπάρχει άλλο σημείο απο τον άσσο σήμερα για να τα μαζεύουν και οι Σλοβάκοι και να πάνε πίσω στο καλό!!!

Σήμερα το μεσημέρι στις 2 πιστεύω πως θα επαληθευτεί ενα πολύ καλό φαβορί στο τέννις γυναικών στο WIMBLETON γιαυτό και ποντάρισα στην νίκη της Κινέζας Ζένγκ έναντι της Τσέχας Κβίτοβα. Το 1,66 που δίνει η Pinnacle μια απο τις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο, μου αρέσει και το αγόρασα με μεγάλη διάθεση!!!

Ανέβηκαν στις στήλες τους σχεδόν όλα τα σημερινά μου πονταρίσματα, ενω στο PANAMERICANA για σήμερα έχουμε ξεκούραση. Επίσης ποντάρισα στο ανταλλακτήριο για τον νικητή του φετεινού Μουντιάλ. Τα πονταρίσματα μου είναι... 30 ευρώ στην κατάκτηση απο την Παραγουάη με απόδοση 40,00 και 30 ευρώ στην κατάκτηση απο την Χιλή με απόδοση 60,00. Τέλος ποντάρισα και 40 ευρώ με απόδοση 8,00 η Χιλή να βρεθεί στην τετράδα των ημιτελικών.

Diasim