Παρασκευή 25 Ιουνίου και ενα μεγάλο συγνώμη...

 
σε όσους ακολούθησαν τα σημερινά μου πονταρίσματα!!! Ούτε ενα 24ώρο δεν προλάβαμε να χαρούμε τα χθεσινο προχθεσινά μας κέρδη και μέσα στην ζάλη απο την μυρωδιά του χρήματος... στούκαρα επάνω στα παγόβουνα σαν τον Τιτανικό!!! Βεβαίως χύθηκε ποτάμι το αίμα σήμερα των παικτών και η σφαγή ξεκίνησε απο το απόγευμα με την ήττα της Ιταλίας και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ. Θέλει ψυχραιμία και αυτοσυγκέντρωση για τις επόμενες στοιχηματικές μας επιλογές και γενικότερα κινήσεις μας.
Επειδή όμως δεν είμαστε μόνο παίκτες του στοιχήματος αλλά είμαστε και καθημερινοί άνθρωποι όπως όλοι μας εγώ προσωπικά καταδικάζω με τον τον πιο αηδιαστικό τρόπο την χθεσινή Τρομοκρατική επίθεση μέσα στην καρδιά της Αστυνομίας. Όμως για μένα τουλάχιστον "Τρομοκράτες" δεν είναι τα δικαιωμένα... ιδεολογικά μέλη των ακροαριστερών και αναρχικών ομάδων!!! "Τρομοκράτες" είναι οι μυστικές υπηρεσίες που κάνουν ότι γουστάρουν σε μια Ελλάδα που μπάζει απο παντού... Παρακρατικοί υπάλληλοι τύπου "Μαζιώτη" τύπου ΕΛΑ και 17ΝΟΕΜΒΡΗ. Έλεος πλέον... τι σας έφταιγε οικογενειάρχης άνθρωπος??? Έτσι και αλλιώς η "σοσιαλιστική" κυβέρνηση του ΧΆΜΦΡΕΥ (Παπανδρέου) κατήργησε όλα τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων... ετσι και αλλιώς μας ξεσκίσανε στην κλεψιά και μας βάζουνε σε μια αληθινή δικτατορία για τα επόμενα 50 έτη...??? Τι τον σκοτώσανε τον άνθρωπο? Για να ξεχάσουμε το ασφαλιστικό και για να φοβηθούμε ακόμη περισσότερο? Μα το πέτυχαν χωρίς να...ανοίξει μύτη!!! Πολιτική αλητεία όλων των κομμάτων που βγάζουν "μεροκαματάκια και παντεσπάνια" στις πλάτες μας και ποντάροντας στην βλακεία μας και στην ανάγκη μας!!! Το ΔΝΤ μας θέλει φοβισμένους, ζητιάνους, ηλίθιους αλλά  καλοπληρωτές στα δανεικά τους και το συντομότερο να ξεχάσουμε και ποιοί είμαστε!!! Κρίμα στον άτυχο άνθρωπο που έχασε την ζωή του και βυθίστηκε η οικογενειά του στο απόλυτο σκοτάδι!!!

Για την σημερινή μας στοιχηματική ημέρα θα ποντάρω αρχικά επάνω στο όβερ 2,5 γκολ στον αγώνα των Βορειοκορεατών με την Ακτή Ελεφαντοστού. Για τις εντυπώσεις και μόνο οι Αφρικανοί θα το ανοίξουν το μάτς και είμαι σίγουρος πως θα τραντάξουν τα δίχτυα  πολλές φορές σήμερα. Επίσης βλέπω την ομάδα της Ονδούρας να μην επιτρέψει σττους Ελβετούς να πάρουν το τρίποντο του αγώνα. Δεν αποκλείω και ενα πολύ καλό 2 του 7,00 σε απόδοση. Επέλεξα όμως το Χ2 για μεγαλύτερη σιγουριά στον αμφίροπο αυτό αγώνα!!!

Στον αγώνα της Βραζιλίας με την Πορτογαλία επέλεξα την ισοπαλία στο ημίχρονο διότι πιστεύω πως θα κρατήσουν δυνάμεις για τους επόμενους γύρους. Τώρα σαν τελικό σημείο δεν θα το ρισκάρω αν και δείχνη να ξεχωρίζει το χινάρι. Με το τελευταίο ματς της ημέρας δεν θα ασχοληθώ διότι απο την μία θέλω να κάτσω να δω το μάτς χαλαρά μιας και υποστηρίζω την Χιλή του μεγάλου Αλιέντε και του Πάμπλο Νερούντα τον ποιητή που γέννησε η μάνα γή των Άνδεων και ολόκληρης της Χιλής!!! CANTO HENERAL ή CORONA DEL RAY? Ασφαλώς τα χέρια του Χιλιανού ΟΧΑΡΑ που οι διωκτικές δυνάμεις του Στρατηγού δικτάτωρα Πινοσέτ έκοψαν απο την ρίζα τους για να μην μπορεί να ξαναπαίξει κιθάρα και να τραγουδήση μελωδίες των Άνδεων!!!

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE και αφήστε με να λέω τα δικά μου εγώ...τέτοιες μέρες τέτοιες εποχές!!!