Σάββατο 26 Ιουνίου και η χθεσινή

 
στοιχηματική μας ημέρα έκλεισε με απόλυτη επιτυχία των επιλογών μας. Πέρασε το ημίχρονο της Βραζιλίας με την Πορτογαλία, πέρασε το Χ2 της Ονδούρας και το όβερ της Ακτής Ελεφαντοστού.

Με όλα όσα είδαμε να διαδραματίζονται μέχρι χθές το βράδυ σε όλα τα ματς της πρώτης φάσης, φτάσαμε και στην φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αρχικά θα πω πως ξεκινώντας με τα σημερινά ματς της Ουρουγουάης με την Νότιο Κορέα και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής με την Γκάνα, θεωρώ πως η περίφημη "Σελέστε" του Φορλάν έχει δείξει μέχρι σήμερα μια εξαιρετική σοβαρότητα σαν ομάδα σε όλα της τα επίπεδα. Πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση με μηδέν γκόλ στο παθητικό της και τέσσερα γκόλ από την επίθεση της, με 2 νίκες και μια ισοπαλία με αποτέλεσμα να τερματίσει πρώτη στον όμιλο της. Μεγάλη εντύπωση μου έχουν κάνει στις δηλώσεις τους που παρουσιάζονται πάντα σοβαροί, χωρίς υπερβολές και τόνιζαν πως αρχικός τους στόχος ήταν η ενδεχόμενη πρόκριση τους στους 16. Και να που οχι μόνο τα κατάφεραν να περάσουν αλλά να βρεθούνε με έναν αντίπαλο σαν την Νότιο Κορέα, γεγονός που σαφέστατα τις δίνει πολύ καλές πιθανότητες για την πρόκριση της στα προημιτελικά του θεσμού. Απο την άλλη πλευρά η Νότιος Κορέα με μια νίκη επί της Εθνικής μας, με μια ισοπαλία και μια ήττα κατόρθωσε να βρεθεί στους 16 και ασφαλώς οι φιλοδοξίες τους και τα όνειρα τους να αυξάνονται. Εγώ προσωπικά νοιώθω όταν βλέπω αυτή την ομάδα να παίζει στο γήπεδο πως, ή χάνουν ή δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου. Άνετοι, χαλαροί, πειθαρχημένοι σε μια ελευθερία κινήσεων κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους... παίζουν την μπάλα τους έτσι όπως οι ίδιοι θέλουν πάνω απο όλα και όλα κινούνται αρμονικά. Ανοικτή ομάδα με 6 γκολ στο παθητικό τους και 5 γκολ στο ενεργητικό της, λάμποντας απο ικανοποίηση για την πορεία της θα κατέβει στο σημερινό ματς και θα το χτυπήσει στα ίσια. Πιθανότατα θα θέσει σε λειτουργία τις αντεπιθέσεις της οι οποίες κάποιες φορές σκορπούν τον όλεθρο στις άμυνες. Υπάρχει μια μικρή προϊστορία μεταξύ τους όπου η Ουρουγουάη έχει το πάνω χέρι στις συναντήσεις τους με 4 νίκες και μια ισοπαλία. Επίσης μια σοβαρή λεπτομέρεια είναι το γεγονός πως οι Νοτιοκορεάτες απεχθάνονται τις ισοπαλίες... έχοντας φέρει μόνο 2 στους 20 πρόσφατους αγώνες τους.

Και εκεί που βλέπουμε κάτι ξεπεσμένους αριστοκράτες της Ευρώπης να μαζεύουν τα μπογαλάκια τους και να αποχωρούν από την χώρα της βουβουζέλας (και οχι μόνο) να σου και τα Αμερικανάκια που δεν λένε με τίποτα να αποχωρήσουν απο αυτή την ιστορία. Αρμένικη... βίζιτα σκοπεύουν να την κάνουν την παρουσία τους στο Μουντιάλ και δεν τρέχει και τίποτα!!! Σκοράρουν ακατάπαυστα με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, ρίχνουν τα μπουνίδια τους όταν τους στριμώξει κανείς...και δεν τρέχει και τίποτα!!! Σαφέστατα επιθετική ομάδα με το κέντρο και την επίθεση της να δημιουργούν πάρα πολλούς κινδύνους στις αντίπαλες περιοχές λειτουργώντας με την φιλοσοφία πως η επίθεση είναι η καλύτερη άμυνα...χωρίς να σημαίνει βέβαια πως η άμυνα της είναι χωνί. Ίσα ίσα μαρκάρουν πολύ στενά σαν βδέλλες με απόλυτη πειθαρχία. Η Γκάνα σαν μοναδικός εκπρόσωπος πλέον της Αφρικής κατόρθωσε να περάσει και αυτή με μια νίκη μια ισοπαλία και μια ήττα στους 16 σημειώνοντας μόνο 2 γκόλ και αυτά με πέναλτι. Δυνατή ομάδα, σκληροτράχηλη που δημιουργεί φάσεις αλλά που δεν μπορεί να τις αποτελειώσει με σκοράρισμα. Μια λεπτομέρεια που χρειάζεται προσοχή είναι το γεγονός πως οι παίκτες της Γκάνας δεν είναι φειδωλοί στο σουτάρισμα... δώσε τους την μπάλα να σουτάρουν προς την αντίπαλη εστία και πάρτους την ψυχή. Τώρα το πόσους... κορμοράνους έχουν κατεβάσει είναι άλλο θέμα!!! Επίσης έχουν και μια ροπή στο να  γκρεμίζουν τον αντίπαλο στο χορτάρι ανα πάσα στιγμή... όπου και εάν βρίσκετε. Είναι η ομάδα με τα περισσότερα φάουλ στο Μουντιάλ μέχρι τώρα και κατά την άποψη μου εάν αυτή την λεπτομέρεια την δουλέψουν καλά οι "γιάνκηδες" μπορεί να πετύχουν γκολ από στημένη φάση.

Σε ότι αφορά τώρα τις σημερινές επιλογές μου και πονταρίσματα μου για τους 2 συγκεκριμένους αγώνες, θα χρειαστώ λίγο χρόνο ακόμη μέχρι να αποφασίσω. Τα στοιχεία τα ψάχνω, τα νέα των ομάδων διαρκώς ανανεώνονται και θέλει πολύ μεγάλη υπομονή και προσοχή με τα 2 σημερινά ματς.

Ανέβηκαν στις στήλες τους   τα σημερινά μου πονταρίσματα!!!


Ενδιαφέρον έχει μια 2άδα που πονταρίστηκε στην  παραπάνω εταιρεία!!!
__________________________________________________________________________

Για τους φίλους των "Ακραίων στοιχηματικών φαινομένων" τα παρακάτω σημερινά μου πονταρίσματα!!!



Volleyball: International Men's CEV European League 2010

ΤΟΥΡΚΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ under 185,5 points @ 1,89 188bet X 50 euro LOSE 50 euro

Volleyball: International, Women's CEV European League 2010 - League Round
ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΜΕΓ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ  under 135,5 points @ 1,88 188bet X 50 euro WIN 44 euro
ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ under 150,5 points @ 1,85 bet365 X 50 euro ΑΝΑΒΟΛΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΕΡΒΙΑ under 185,5 points @ 1,85 unibet X 50 euro WIN 42,5 euro


 Tennis - J.Benneteau - F.Fognini 1 @ 1,45 betfair X 100 euro 3-1 sets WIN 45 euro
     ''     -  Ferrer - Chardy 1 @ 1,30 betfair X 100 euro 3-2 sets WIN 30 euro

Καλή επιτυχία!!!

Diasim