Κυριακή 27 Ιουνίου και το...


χθεσινό στοιχηματικό χρηματιστήριο έκλεισε θετικότατα με συνολικά κέρδη 549,5 ευρώ. Σχεδόν τα πάντα πέρασαν εκτός από το ποντάρισμα μου στον ΟΠΑΠ που δεν λέει να στρώσει με τίποτα. "Καταραμένα" τα πονταρίσματα στο Τριτοκοσμικό Κρατικό Μονοπώλιο, το φέουδο του Ελληνικού αθλητισμού που σε εμένα τουλάχιστον επιδρά τόσο αρνητικά και μόνο με την παρουσία του Κρατικού λογοτύπου "πάμε στοίχημα". Ελα όμως που μόνο στοίχημα δεν πάμε... Εσείς "πάτε για κονόμες ολκής" μέσα από μια άθλια γκανιότα και μια γενικότερη στρατηγική που αποδυναμώνει και αποδεκατίζει τον παίκτη  και εμείς "πάμε για τις οικονομικές φυλακές" του Κορυδαλλού στην καλύτερη περίπτωση. Τα "ακραία στοιχηματικά φαινόμενα" με αγώνες από το Βόλεϋ και το τένις κάνουν στην κυριολεξία θραύση και θα πω μία λεπτομέρεια που πραγματικά με έχει σημαδέψει. Πριν 1 χρόνο στον χώρο των sites εάν μιλούσες για ποντάρισμα στο βόλεϋ σε κοιτάζανε καλά καλά και πνίγανε το γέλιο τους... λέγοντας "αστο καλύτερα ρε φίλε... δεν έχεις κάτι άλλο"??? Μοναδική εξαίρεση το infobeto... ένα από τα 5 το πολύ σοβαρά site που υπάρχουν ανάμεσα στα εκατοντάδες "αβανταδόρικα, άσχετα, αντιαισθητικά" που γυροφέρνουν στον διαδικτυακό χώρο σαν τους τοκογλύφους έξω απο το ντεμοντέ καζίνο της Πάρνηθας θυμίζοντας σκηνές απο τις 10ετίες του ΄70 και του ΄80. Σελίδες "οσφιοκάμπτες" που έτσι και στείλει μια εντολή η bwin και η betoto... κάθονται σούζα και χωρίς αναπνοή... εκτελούν!!! Και εκτελούν τους πάντες!!! (Τα "περί δεοντολογίας κλπ" ποσώς με ενδιαφέρουν διότι δεν θα μιλάνε για αληθινή δεοντολογία όσοι "ενοχληθούν" από τα κείμενα μου)!!! Εάν όλοι αυτοί αντιλαμβάνονται τι εστί αληθινή και όχι κάλπικη δεοντολογία... θα έπρεπε να ξυπνήσουμε ένα πολύ κοντινό πρωινό και να ψάχνουμε για στοιχηματική σελίδα με το... μακαρόνι όπως λέγαμε στον στρατό. 

Χθες τα κατάφερε η Ουρουγουάη στο 80΄ να λύσει το δύσκολο σταυρόλεξο που λεγόταν Νοτ.Κορέα και να βρεθεί ύστερα από πολλά χρόνια στους προημιτελικούς του Μουντιάλ με αντίπαλο την Αφρικανική ομάδα της Γκάνας που...χτύπησε την Αμερική εκεί που την πονούσε με τον καλύτερο τρόπο. Μπράβο στις ΗΠΑ από εμένα τουλάχιστον που έκανε μια δυνατή εμφάνιση στο Παγκόσμιο κύπελλο και που μεταξύ μας... μάλλον αδικήθηκε από την "αντικειμενική" διαιτησία.

Σήμερα έχουμε 2 πάρα πολύ δυνατά ματς στα "χαρτιά" τουλάχιστον... μεταξύ 2 αντιπαθητικών Εθνικών ομάδων (για μένα τουλάχιστον)... της Γερμανίας και της Αγγλίας. Αμφίρροπο ματς με τάσεις για παρατάσεις και πέναλτι και μου έρχεται μια δήλωση από το παρελθόν που είχε βγει από τους δημοσιογράφους, πως " το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11 αλλά στο τέλος... νικάνε πάντα οι Γερμανοί". Πάντως την μέχρι τώρα εντύπωση που μου έχουν δώσει και οι 2 ομάδες μέχρι τώρα είναι πως οι μεν Γερμανοί δείχνουν να υπερασπίζονται την βαριά φανέλα του παρελθόντος κυρίως με την γνωστή αυτοπεποίθηση τους, την δυναμική τους και τις πολύ καλές τεχνικές γνώσεις που έχουν. Οι δε Άγγλοι? Δεν είναι αρκετή... η κόκκινη Βρετανική φανέλα με τα τρία οριζόντια Λιοντάρια και το σοβινιστικό Αγγλικό ύφος για να αποτελέσουν ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο. Έχω την αίσθηση πως οι Άγγλοι έχουν μοναδικούς και εκπληκτικούς παίκτες που όμως μεταξύ τους δεν γνωρίζουν αλλά και δεν τους μαθαίνει και κανείς πως να παίξουν σαν σύνολο. Στοιχηματικά θα κινηθώ με χαλαρούς ρυθμούς στο under 2,5 goals κυρίως και από εκεί και πέρα... βλέπουμε ίσως και κάποιο 1-1 σαν σκορ.

Το δεύτερο ματς της ημέρας είναι μεταξύ 2 συμπαθητικών Εθνικών ομάδων (για μένα τουλάχιστον) της Αργεντινής και του Μεξικού. Εδώ σε αυτό το ματς σίγουρα θα χρειαστούμε την βοήθεια πολλών κλειδάριθμων... για να μπορέσουμε να ξεκλειδώσουμε όσο καλύτερα και περισσότερο μπορούμε το ματς. Η Αργεντινή από το ξεκίνημα της κατόρθωσε να επιβάλλει όχι μόνο τον σεβασμό των αντιπάλων στην παρουσία της αλλά να σκορπά και τον φόβο με το γρήγορο, το επιθετικό ποδόσφαιρο της που συνοδευόταν από τους ποδοσφαιρικούς αυτοσχεδιασμούς και τις προσωπικές εμπνεύσεις. Καθάρισε εύκολα τους αντιπάλους της στον όμιλο της αλλά εδώ για μένα τουλάχιστον υπάρχει ένα...αλλά!!! Και το... αλλά αυτό είναι ότι πάντα για μένα τουλάχιστον δεν διαθέτει το έντονο απαραίτητο ομαδικό πνεύμα σαν σύνολο. Θεωρώ πως οι πάντες κρέμονται από τα πόδια του Μέσι ο οποίος ασφαλώς δεν έχει... αρχή, μέση και τέλος και σίγουρα είναι η ουσία που κάνει την μεγάλη διαφορά στο ποδόσφαιρο σήμερα. Μπορεί να κάνει τα πάντα αυτό είναι το μόνο σίγουρο όμως και από την άλλη πλευρά είναι και πολύ ευάλωτος διότι είναι ευκολοδιάβαστος από έμπειρους αμυντικούς και προπονητές. Επίσης μια άλλη λεπτομέρεια που θεωρώ "κλειδί" είναι η  παρουσία των τριών αμυντικών παικτών στο κέντρο της άμυνας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κενά, τα οποία σίγουρα οι παίκτες του Μεξικού θα προσπαθήσουν να τα εκμεταλλευτούν στο έπακρο.

Το Μεξικό που ομολογώ πως το συμπαθώ λόγω των πολιτισμικών του στοιχείων και της ιστορίας του γενικότερα, θεωρώ πως είναι μια εξαιρετικά καλοδουλεμένη ομάδα δύσκολη και σκληρή. Χωρίς να ρυπαίνει το περιβάλλον ασκόπως... δουλεύει όλες τις γραμμές του με απόλυτη πειθαρχεία, με σεβασμό και πίστη  στον ρόλο τους. Σίγουρα σήμερα θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην ανάπτυξη και στο ανεβοκατέβασμα των ακραίων αμυντικών τους διότι και οι παίκτες της Αργεντινής έχουν την δυναμική να δημιουργήσουν ρήγματα από τα πλάγια διότι σίγουρα ο Μέσι θα έχει πολλές "σκιές" επάνω του. Θεωρητικά... όλα δείχνουν πως το ματς θα έχει πολλές φάσεις και από τις 2 πλευρές και ευκαιρίες για γκολ. Όμως εγώ πιστεύω πως στο τέλος των 90 λεπτών το Μεξικό δεν θα έχει χάσει τον αγώνα και είτε θα πάνε στην παράταση είτε θα πετάνε ψηλά στους ουρανούς με την πρόκριση τους στους 8 του Μουντιάλ. Στοιχηματικά θα κινηθώ αρχικά στο Χ2 και... βλέπουμε.
____________________________________________________________________________

Από σήμερα Κυριακή 27 Ιουνίου θα ξεκινήσω την προσωπική μου κόντρα με την CANBET.com.
Μια από τις καλύτερες και σοβαρότερες στοιχηματικές εταιρείες που υπάρχουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Τιμή μου που μου έδωσαν την άδεια να τους προβάλλω αλλά... η "τιμή...τιμή" δεν έχει και η προβολή αυτή είναι μια αληθινή πρόκληση για μένα. Από την μια να την προβάλεις και από την άλλη δημόσια να την κοντράρεις για να την κερδίσεις!!! Καθαρά και ξάστερα όπως ταιριάζει στους "κουμαρτζήδες".
Σας προειδοποιώ πως δεν θα σας αραδιάζω μπούρδες για μπόνους και τρίχες κατσαρές για να σας πιάσω πελάτες...με την CANBET.com Όποιος όμως ξεκινήσει παρτίδες με την εν λόγω εταιρεία που επαναλαμβάνω είναι εξαιρετική, ας το κάνει ακολουθώντας πιστά τις επιλογές μου ως προς τα σημεία τουλάχιστον!!! Μια ανοιχτή κόντρα με τον μπούκ  μπροστά στα μάτια των επισκεπτών και φίλων για να διαπιστώσετε πως δεν υπάρχουν μόνο "λαμόγια" και "άσχετοι" στον διαδικτυακό χώρο που κάνουν πλάτες για να εισπράττουν κάθε μήνα το 30 με 35% απο την αιμορραγία των συμπαικτών μας!!!
Καλή αρχή από σήμερα και καλά κέρδη από τα ταμεία της εξαιρετικής CANBET.com
____________________________________________________________________________

Aνέβηκαν στις στήλες τους τα σημερινά μου πονταρίσματα. Επίσης στην στήλη του WORL CUP  ξεκινάει η "κόντρα" μου με την CANBET.com

Επειδή δεν θέλω να ενοχλώ τον κόσμο με ατελείωτα εκνευριστικά e-mail όποιος ενδιαφέρεται και για την "μικρή" σελίδα μου betting sports ας μου γράψει στο www.betwinas.gr@gmail.com  για να του στείλω την διεύθυνση.

Θα τα πούμε και πάλι αργότερα!!!

___________________________________________________________________________

Για τους φίλους των "Ακραίων στοιχηματικών φαινομένων" τα παρακάτω σημερινά μου πονταρίσματα!!!
 
    PANAMERICANA CUP woman΄s
  
ΚΟΥΒΑ - ΗΠΑ under 184,5 points @ 1,83 bet365 X 50 euro WIN 41,5 euro
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ under 183,5 points @ 1,72 bet365  X 100 euro WIN 72 euro
___________________________________________________________________________


 
Basketball: International, FIBA Americas Men's Under-18 Championship 2010    
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ U18 - ΜΕΞΙΚΟ U18 - over 146,5 points @ 1,83 bet365 X 50 euro LOSE 50 euro


Diasim