1η Ιουλίου και καλό μήνα σε όλους μας!!!

 http://canarias24horas.com/images/stories/2009/01ene/19/copa-mundo.jpg
Καλές διακοπές σε όσους θα το τολμήσουν φέτος με τέτοια ακρίβεια και αυξήσεις, καλή και αληθινή  ξεκούραση για όλους μας και καλή στοιχηματική πορεία να έχουμε στον τελευταίο μήνα του "στοιχηματικού" χρόνου. Ως γνωστόν στοιχηματική "πρωτοχρονιά" έχουμε την 1η Αυγούστου που ξεκινάει επίσημα η νέα σεζόν.
Πριν επιστρέψουμε στο μεγάλο "πάρτι" των βουβουζέλων θα ήθελα να γράψω τις μέχρι τώρα εντυπώσεις μου απο το Μουντιάλ ελπίζοντας πως δεν θα σας κουράσω. Θα ξεκινήσω από τις Αφρικανικές ομάδες οι οποίες για μένα τουλάχιστον ήταν μια τεράστια απογοήτευση. Έχω την εντύπωση πως η αγωνιστική συμπεριφορά τους οφείλετε στο εξής γεγονός. Λόγω της ιδιοσυγκρασίας τους, λόγω των βιωμάτων τους εδώ και αιώνες, δεν γνωρίζουν αλλά και δεν μπαίνουν στον κόπο να ενδιαφερθούν και να μάθουν να τα βγάζουν πέρα στην πίεση που υφίστανται. Τζάμπα ο κόπος τόσον Ευρωπαίων προπονητών που όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούν να τους αλλάξουν τις νοοτροπίες τους. Μου κάνει εντύπωση πως εξαιρετική Αφρικανοί παίκτες που βρίσκονται κυρίως σε Ευρωπαικές ομάδες, παίζουν φοβερή μπάλα. Για ποιους να πρωτοπούμε...Ετό, Ντρογκμπά, Εσσιέν κλπ. Όταν είναι όμως όλοι μαζί...παρουσιάζουν μια απίστευτη εικόνα συνόλου γεμάτη κόμπλεξ και χτυπητές αδυναμίες. Ομολογώ πως περίμενα πάνω από 2 Αφρικανικές ομάδες στους προημιτελικούς και τώρα βλέπω μόνο μια την Γκάνα η οποία και αυτή δεν μπορεί να μας εγγυηθεί για τίποτα.
Από τις υπόλοιπες γωνιές της γης, μου έκανε εντύπωση η παρουσία της ομάδας των ΗΠΑ που έδειξε πως είχε κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία προκειμένου να σταθεί με αξιοπρέπεια σε άγνωστα εδάφη και κλιματολογικές συνθήκες. Η Ουρουγουάη μου έδειξε μια σοβαρή και δεμένη ομάδα καθώς επίσης και το πολύ καλό ποδόσφαιρο της Ιαπωνίας. Από τις μεγάλες υπεροπτικές...υπερδυνάμεις της Γηραιάς Ηπείρου, ξεχωρίζω την Ολλανδία για την σοβαρότητα που επέδειξε και  η οποία προχώρησε με το κεφάλι σκυμμένο και δοξάζοντας την μπόλικη τύχη που είχε στα παιχνίδια της. Η Γερμανία προκρίθηκε μεν αλλά οριακά στον όμιλο της αλλά στην συνάντηση της με την Αγγλία, έδειξε το πόσο βαριά είναι η φανέλα της. Όσο για την Γαλλία, Ιταλία αυτοί νόμιζαν πως με "σβηστές" τις μηχανές θα περνάγανε αέρα!!! Περαιτέρω σχόλια δεν νομίζω πως έχω και εν αναμονή των προημιτελικών!!!

Τώρα από τα σημερινά μπουκέτα του Γιουρόπα Λίγκ...δεν ξέρω ποιο να πρωτοδιαλέξω!!! Η μία δεν έχει λεφτά να ταξιδέψει για το ματς... η άλλη δεν συμπληρώνει 11άδα... η άλλη βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη και σκάνε νάρκες, η άλλη χρωστάει σε όσους μιλάνε, την άλλη την έχουνε στην μαύρη λίστα για παιχνίδια στημένα και πάει λέγοντας!!! Δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα με την ΟΥΕΦΑ...Όλο αυτό το σκυλολόι τώρα τι το έχει μαζέψει και τους βάζει να παίξουν και...διπλές κιόλας συναντήσεις? Ήθελα να ξέρω κάποια Λουσιτάνος ή κάποια Ταούρας τι περιμένουν από το Γιουρόπα Λίγκ? Να φτάσουν μέχρι τους 4 και να αποκλειστούν από την Ρόμα στα πέναλτι? Τι είναι αυτό το πράγμα με δαύτα τα μπάζα!!! Τέλος πάντων προκριματικά είναι αυτά μπορεί να κάνω και λάθος στα λεγόμενα μου. Πάντως στοιχηματικά εγώ σήμερα με αυτές τις ομάδες δεν εμπλέκομαι ούτε και για την πλάκα μου. Και όχι γιατί μου είναι...σχεδόν άγνωστες οι ομάδες, αλλά γιατί υπάρχουν ομάδες των οποίων το πρωτάθλημα σε 5 αγωνιστικές...τελειώνει. Κάποιες άλλες βρίσκονται στην μέση της σεζόν και κάποιες άλλες ξεκινάνε πρωτάθλημα τον... Σεπτέμβριο!!! Άντε τώρα να βγάλω άκρη !!! Το μόνο παιχνίδι που επέλεξα για σήμερα και το ποντάρω στο ματς της ημέρας είναι το Τορόντο με το Χιούστον.

Καλή επιτυχία στο ποντάρισμα μας και θα τα ξαναπούμε αύριο πάλι

Diasim



Για αληθινούς επαγγελματίες παίκτες του στοιχήματος χωρίς πολλά...λόγια!!!